ITsjefen AS - hvor IT er mer enn bare en jobb!

ITsjefen as i Trondheim - dedikerte nerder på oppdrag!

ITsjefens kompetanse er en naturlig konsekvens av en bevisst strategi som innebærer å bygge bedriftens tjenester etter de ansattes lidenskaper og interesser. Dette betyr at vi i dag kan "skryte" av en uvanlig bred og samtidig dyp fagkunnskap fordelt på et team av engasjerte og dedikerte nerder. Hos oss finner du Windows-guruen, Mac-elskeren, Linux-nerden, den sikkerhetsfokuserte og teknofile m.m.

God stemning, trivsel og stor takhøyde er viktig i ITsjefen! Vårt mål er å både ha det gøy på jobb, samtidig som vi er en profesjonell aktør innenfor IT-infrastruktur, IT-drift og tilbyr Datasenter-tjenester.

Velkommen som kunde hos ITsjefen AS! Vi har kontor på Pirsenteret i Trondheim. Kontakt oss for å høre mer om hva vi kan bidra med for din bedrift!

Tilgjengelighet og kort responstid

Ved ordinær drift gjelder en fire-timers-regel på respons der driftsansvarlige hos oss skal ha igangsatt feilretting/nødvendige tiltak maksimalt fire timer etter mottak av henvendelsen/varsel fra systemer i overvåkning. Ordinære driftsavtaler har en kontortid fra 0800 til 1600.

Våre kunder har opplevd at det er bedre å være en viktig kunde for oss, enn en liten kunde hos en større aktør. I tillegg er vi  mer fleksible fordi vi må tilpasse oss kundene i større grad, enn våre store konkurrenter.

Våre konsulenter er “dedikerte nerder” som er stolte av og brenner for jobben sin. Dette fordi de i størst mulig grad bruker sine talenter og med selvsyn kan se at deres innsats utgjør en forskjell både for ITsjefen og for våre kunder.

Med 4 datasenter med mørk fiber i mellom, tilbyr vi våre kunder stor fleksibilitet. Noen av våre kunder har eksempelvis bygget egne server og lagringscluster i 2 av disse sentrene til feks primær og sekundær siter med *hot-standby*-servere eller primær site i ett senter og med *kald* backup i et annet senter, alt dette avhengig av egne krav og økonomi, og helt uavhengig av linjeleverandører og påfølgende ip-adresse-problematikk.