Daglig leder og IT-konsulent

30 års erfaring fra IT-bransjen i tillegg til 5 års høyskoleutdannelse innen matematikk, IT, bedriftsøkonomi BI, innovasjon og ledelse. Dag er en av grunnleggerene av firmaet. Han er interessert i kommunikasjon og mennesker, og kombinerer evner, kunnskap og erfaring for å bidra med rådgiving om IT-strategi og integrasjon. Dag er også, som de fleste hos ITsjefen, over gjennomsnittlig interessert i alt av gadgets og tekniske "dippdutter".

Kontorsjef og IT-konsulent

Pål er den med mest kompetanse og også størst forkjærlighet for Microsoft, og er den hos ITsjefen som kan smykke seg med tittelen Sertifisert Microsoft Small Business Specialist. Pål er også en av grunnleggerene av firmaet.

At enkelte kunder omtaler Pål som "han IT-sjefen", forteller vel nok om hvordan han fungerer i forhold til kundesupport.

Løsningsarkitekt og IT-konsulent

Anders er meget glad i tittelen "løsningsarkitekt", og er vel den av oss som faktisk liker å løpe rundt å ha salgsmøter hos kunder for å analysere behov og finne de mest optimalt tekniske løsningene for hver enkelt bedrift. Han er god på "Networking" og er engasjert i flere interessegrupper i ITbransjen, samt glødende engasjert i alt som har med sikkerhet å gjøre i tillegg til å ha en forkjærlighet for Linux og Fri Programvare.

IT-konsulent Datasenteransvarlig

Karl Tommy's hovedområder er serverdrift og IT-support, og han har god kunnskap om Windows, Cisco og VMware. Han har stor interesse for og kompetanse innen IT-sikkerhet, som komplisert adgang/rettighetsstyring og administrasjon av store nettverk omfattende serverløsninger. Karl Tommy har også fagbrev som tavlemontør, og har god og nyttig kunnskap om alt som har med styring av strøm og kobling av elektriske komponenter.

IT-konsulent

John Roger er en kjær potet med bakgrunn fra telebransjen. Han har gått fra programmering av avanserte telefonsentraler til PC-support, og nå også drift av Windows og Linux-servere. Jon Roger er god på kundebehandling og derfor, ikke overraskende, populær hos våre driftskunder.

IT-konsulent

Thor Erik er utdannet som dataingeniør, og får både testet og utfordret sin brede kompetanse innen IT. Han har erfaring fra både Windows-, Linux- og Mac-verden og liker de tre plattformene på hver sin måte. Han har også interesse for Java, og er, som flere av oss, generelt hekta på gadgets og dippedutter. Thor Erik er en positiv og rolig ung mann fra Sogn-og Fjordane som tar vare på ITsjefens kunder på en utmerket måte.

IT-konsulent

Per Ståle er en allsidig vennlig *potet* med erfaring fra flere bransjer. Har blant annet vært redaktør og ansvarlig for en mye lest IT-nettavis.

Per Ståle har erfaring fra mange bransjer, men vil hos ITsjefen treffes mest på Microsoftsiden av spekteret. Han er en handyman og løsningsorientert, og er gryende interessert i samband gjennom sitt engasjement i Forsvaret.

IT-konsulent

Martin er en av stemmene du møter på når du ringer vårt driftsnummer. En blidspent og serviceminded person som strekker seg langt for å hjelpe ITsjefens kunder med alle mulige og umulige IT-spørsmål.

Han er en del av den trønderske delen av ITsjefen, og tilfredstiller kravet om lun humor og en over gjennomsnittet interesse for sportsgrenen fotball og et ikke helt ukjent lokalt fotballlag.

IT-konsulent

I Juni 2017 kom nok en nerd inn døra på ITsjefen. Pawel er en blid og positiv fyr som jobber med kundesupport. Hans lett gebrokne aksent røper hans opprinnelige hjemland, Polen, men han håndterer norsk på et utmerket måte.

Pawels hovedområder er Windows og serverdrift.

IT-konsulent

Lars er en hyggelig mann fra Volda med interesse for både hardware og software. Lars liker utfordringer og motiveres av å stadig lære mer innen IT. Han kom til ITsjefen i januar 2018, etter å ha jobbet for Eplehuset i Trondheim i flere år. Han har i tillegg til erfaring fra support og drift, også bakgrunn fra BI. Lars observeres sjelden uten sin elskede sixpence :-)

Webutvikler/ grafisk designer

Grethe har ansvaret for utvikling av ITsjefens egen webside, grafisk profil og utarbeiding av markedsføringsmateriale internt i bedriften.

IT-konsulent

Ketil er vår nyeste potet og Linux-mann. Ketil tittelerer seg selv som Infrastruktur konsulent og har erfaring med IT-løsninger i privat og offentlig sektor. Han har blant annet jobbet som Senior IT-konsulent i Evry og Helse Midt-Norge IT før han kom til oss i 2018.

IT-konsulent

Espen begynte hos ITsjefen i februar 2018. Han hadde da jobbet som «omreisende konsulent» for Evry. Espen har en forkjærlighet for alt av datateknikk, er nysgjerrig på nye teknologier og muligheter i eksisterende. Erfaring med både første- og andrelinjearbeid, og å samarbeide med de videre i systemet for å få løst saker. Typisk Windows-fyr og god kjennskap til ITIL-verdenen. Espen er utpreget bruker/kundeorientert, og opptatt av å bygge relasjoner, sette seg inn i kundens problem, foreslå løsninger, kommunisere godt og motivere til handling.

Innleid ekstern IT-konsulent i Oslo

Runar har vært Linux-mann siden alt måtte kompileres for hånd. Selv om Linux ligger hjertet hans nærmest er han en all-rounder, og han setter gjerne opp en Windows-server eller fikser en Mac.  Innen sikkerhet har han tung erfaring med testing og evaluering, og en egen evne til å finne svakheter når systemer skal herdes.

Runar flyttet til Oslo og startet for seg selv, men jobber fremdeles for oss på timesbasis som konsulent.

 

Aleksander kommer fra Inderøy og startet hos ITsjefen 1. april 2019. Han er en selvlært IT-potet og har god erfaring med Apple, Linux, hosting og nettverk.

Tidligere har han jobbet hos Eplehuset, først som servicetekniker og deretter som IT-konsulent. Han har også vært selvstendig næringsdrivende som freelancemusiker i flere år.

Kristoffer startet hos ITsjefen i august 2019, etter endt utdannelse i Drift av datasystemer. Han bedriver mye rart på fritiden, noe han også tar med seg inn i arbeidshverdagen. 

Over årene har han fått bred kompetanse innen hardware, og har bygget og tatt i fra hverandre titallsvis av maskiner og laptoper.

Selv om hovedinteressen nok ligger i nettverk og infrastruktur, tar han fingrene fatt i hva det måtte være av IT-problemer og ønsker stadig å lære noe nytt i prosessen.

Bent begynte i ITsjefen september 2019. Bent er primært Linux og servermann og har en mastergrad i Informatikk fra NTNU. I studietiden jobbet han frivillig med et bredt spekter av ulike tekniske duppeditter på Studentersamfundet, fra videodistrubusjon til adgangskontroll og brannvarlisgssystemer.