IT-tjenester

Umbrella er en Secure Internet Gateway (SIG), som skal være en trygg vei for brukerne ut på internett – selv om man ikke bruker VPN.
Løsningen bruker DNS til å stoppe trusler over alle porter og protokoller, ifølge Cisco. Siden dette er en skybasert løsning, er det ingen maskinvare som skal installeres lokalt – og heller ingen programvare som skal oppdateres.

Ifølge en undersøkelse fra Gartner er 49 prosent av dagens arbeidsstyrke mobil – og bruken av skytjenester vil øke med 70 prosent innen 2018. 82 prosent av brukere av bærbare PC-er dropper å benytte VPN, ifølge undersøkelsen. Mye av bruken er riktignok personlige aktiviteter, men rundt 30 prosent oppgir at de aksesserer bedriftens data uten å koble seg opp via VPN.

uteavhuset trusler

HVORDAN VIRKER DET?

Umbrella er det enkleste sikkerhetssystemet du noen gang vil bruke. Ingen maskinvare eller programvare må installeres eller oppdateres, og det nettleserbaserte grensesnittet gjør det enkelt å konfigurere og administrere.
Umbrella lærer av internettaktiviteten for å automatisk identifisere kjente og nye potensielle framtidige trusler. Maskinlæringen lagres og brukes til å forstå koblingen mellom skadevare, domener, IP adresser og nettverk på tvers av internett.

foerstelinjeforsvar