Uansett om du velger en Colocation løsning, leier en virtuell server i et av våre datasenter eller kjøper driftstjenester for eget utstyr plassert hos din bedrift, møter vi dine behov og valg av platform/operativsystem. Vi har erfaring med både Linux, Mac og Windows-miljø og kan levere drift-og support på alle disse.

  • En leid serverløsning i vårt datasenter
  • Hardware skreddersys ut ifra dine krav og ønsker
  • Lavere kostnader i hardware og infrastruktur
  • Månedsavgift for hardware, software og drift
  • Din egen server i vårt datasenter- colocation

Ledende på virtualisering/Cloud infrastruktur
Støtter 3.000 ulike applikasjoner
En av markedets mest pålitelige platformer
Økt lønnsomhet m mindre nedetid
Lavere kost- færre oppgraderinger og systemfeil

Virtuell privat server (VPS) er en betegnelse for en vertstjeneste på Internett der en såkalt virtuell datamaskin benyttes utelukkende av en enkeltstående kunde/bruker.

Den virtuelle maskinen, som kjører i programvare på en fysisk datamaskin (f.eks. ved hjelp av VMware vSphere) sammen med andre virtuelle maskiner, har samme funksjonalitet som en fysisk datamaskin, men dedikert til den enkelte brukerens behov.

Colocation har blitt et populært alternativ for bedrifter med mellomstore IT-behov, særlig i Internett-relaterte bransjer, fordi det gjør det mulig for bedriften å fokusere på salg av tjenester og slippe ulønnsom tidsbruk på drift av systemer og sikring av serverpark osv. I tillegg gir løsningen med Colocation tilgang til stordriftsfordeler og større og bedre tekniske løsninger.

For alt ifra avdelingskontor til datasenter
En egen antivirusløsning
Beskyttelse mot avanserte trusler
Beskyttelse mot målrettet angrep