- Dedikerte nerder på oppdrag!

DELL EMC Gold Partner

1. Februar 2017 lanserte DELL sitt nye partnerprogram for DELL EMC. ITsjefen har nå fått status som DELL EMC Gold Partner.

Les mer

VMware Professional Service Provider Partner

Med utmerkelsen "VMware Professional Service Provider Partner", er ITsjefen godkjent som tjenesteleverandør av totalløsninger for VMware virtualisering og tjenester .

Denne godkjenningen gies av VMware til partnere som har vist et bredt spekter av kompetanse - datasenter og skytjenester - og som har demonstrert  en utmerket kundeservice gjennom levering av optimale end-to-end virtualiseringsløsninger.

Les mer

ITsjefen drifter Cisco Systemer

Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO) er et globalt selskap med nesten 68 000 ansatte (2010). Hovedkontoret ligger i San Jose, California, USA, men selskapet har avdelinger over hele verden. Selskapet produserer og selger teknologi og tjenester innen nettverk og kommunikasjon under fire merkenavn: Cisco, Linksys, WebEx og Scientific Atlanta. Først produserte Cisco bare multiprotokollrutere for bedrifter, men i dag finnes produktene i alle nettverk både offentlige og private.

ITsjefen as - Cisco Partner

Certifications: Select Certified Partner

Specializations: Small and Midsize Business Specialization

Other Authorizations: Registered Partner | ATP - Cisco OpenStack Pvt Cloud Reseller

Partner since: More than 5 years

Les mer

DELL Prefered Partner

Det er flere grunner til at vi har valgt å bli Dell Prefered Partner. En grunn er at du som kunde av oss får tilgang til det beste av datautstyr og løsninger gjennom vårt samarbeid med Dell, og i tillegg betyr det raskere levering, lavere priser og prioritert support  og oppfølging.

Les mer

Microsoft produkter og serverløsninger

Vi leverer Microsoft produkter og serverløsninger til din bedrift og sørger for at du får den supporten og oppfølgingen du behøver.

 • Vi hjelper deg med lisenser til Microsoft Office.
 • Vi drifter dine Microsoft Exchange servere om du ønsker det, eller du kan bruke våre virtuelle serverløsninger med en Exchange løsning tilpasset dine behov.
Les mer
 • ITsjefen as

  Besøksadr: Pirsenteret Trondheim

  Postadr: PB 1275 Pirsenteret - 7462 Sluppen

  Tlf ITsjefen Drift: 4000 6440

  E-post: drift@itsjefen.no