- Dedikerte nerder på oppdrag!

Ansatte

Dag Bjørnæs

Daglig leder og IT-konsulent

Utleid som IT-sjef til SIVA på Pirsenteret. 30 års erfaring fra IT-bransjen i tillegg til 5 års høyskoleutdannelse i matematikk, IT, bedriftsøkonomi, innovasjon og ledelse. Dag er en av grunnleggerene av firmaet. Han er interessert i kommunikasjon og mennesker, og kombinerer evner, kunnskap og erfaring for å bidra med rådgiving om IT-strategi og integrasjon. Dag er også, som de fleste hos ITsjefen, over gjennomsnittlig interessert i alt av gadgets og tekniske "dippdutter".

Pål Torsethaugen

Kontorsjef og IT-konsulent

Pål er den med mest kompetanse og også størst forkjærlighet for Microsoft, og er den hos ITsjefen som kan smykke seg med tittelen Sertifisert Microsoft Small Business Specialist. Pål er også en av grunnleggerene av firmaet.

At enkelte kunder omtaler Pål som "han IT-sjefen", forteller vel nok om hvordan han fungerer i forhold til kundesupport.

Anders Kringstad

Løsningsarkitekt og IT-konsulent

Anders er meget glad i tittelen "løsningsarkitekt", og er vel den av oss som faktisk liker å løpe rundt å ha salgsmøter hos kunder for å analysere behov og finne de mest optimalt tekniske løsningene for hver enkelt bedrift. Han er god på "Networking" og er engasjert i flere interessegrupper i ITbransjen, samt glødende engasjert i alt som har med sikkerhet å gjøre i tillegg til å ha en forkjærlighet for Linux og Fri Programvare.

Karl Tommy Refsnæs

IT-konsulent Datasenteransvarlig

Karl Tommy's hovedområder er serverdrift og IT-support, og han har god kunnskap om Windows, Cisco og VMware. Han har stor interesse for og kompetanse innen IT-sikkerhet, som komplisert adgang/rettighetsstyring og administrasjon av store nettverk omfattende serverløsninger. Karl Tommy har også fagbrev som tavlemontør, og har god og nyttig kunnskap om alt som har med styring av strøm og kobling av elektriske komponenter.

John Roger Taraldsen

IT-konsulent

John Roger er en kjær potet med bakgrunn fra telebransjen. Han har gått fra programmering av avanserte telefonsentraler til PC-support, og nå også drift av Windows og Linux-servere. Jon Roger er god på kundebehandling og derfor, ikke overraskende, populær hos våre driftskunder.

Thor Erik Midtbø

IT-konsulent

Thor Erik er utdannet som dataingeniør, og får både testet og utfordret sin brede kompetanse innen IT. Han har erfaring fra både Windows-, Linux- og Mac-verden og liker de tre plattformene på hver sin måte. Han har også interesse for Java, og er, som flere av oss, generelt hekta på gadgets og dippedutter. Thor Erik er en positiv og rolig ung mann fra Sogn-og Fjordane som tar vare på ITsjefens kunder på en utmerket måte.

Runar Jensen

Leder for ITsjefens Oslokontor

Runar har vært Linux-mann siden alt måtte kompileres for hånd. Selv om Linux ligger hjertet hans nærmest er han en all-rounder, og han setter gjerne opp en Windows-server eller fikser en Mac. Han har jobbet med drift og sikkerhet siden 1997, blant annet i bankvesenet og i Forsvarets #### tjeneste, og han har dermed ikke lov å fortelle oss hva han kan...

Innen sikkerhet har han tung erfaring med testing og evaluering, og en egen evne til å finne svakheter når systemer skal herdes.

 

Ole Ydsti

IT-konsulent

Ole er en smilende og grei fyr som gjerne bidrar til at våre kunder får en bedre og mer effektiv IT-hverdag. En utpreget sosial trønder med sans for God Stemning.

Han er ivrig i samtaler om virtualisering og forbedring av nettverksløsninger, og brenner for å forbedre kundenes løsninger på disse områdene.

Per Ståle Kvam

IT-konsulent

Per Ståle er en allsidig vennlig *potet* med erfaring fra flere bransjer. Har blant annet vært redaktør og ansvarlig for en mye lest IT-nettavis.

Per Ståle har erfaring fra mange bransjer, men vil hos ITsjefen treffes mest på Microsoftsiden av spekteret. Han er en handyman og løsningsorientert, og er gryende interessert i samband gjennom sitt engasjement i Forsvaret.

Dennis Eriksen

IT-konsulent

Dennis er den eneste med østlandsklang på Trondheimskontoret, men har aklimatisert seg bra etter å blitt utsatt for intern humor og miljøet i ITsjefen. En bestemt herremann med sans for detaljer og kvalitet.

Dennis jobber mest med Linuxdrift og support mot kunder som benytter Linux-hosting i våre datasenter. I tillegg har han support mot våre eksterne samarbeidspartnere som benytter vår Linux kompetanse.

Even Matre Larsen

IT-konsulent

Even er yngstemann på ITsjefen-laget og har sin yrkesbakgrunn fra IKT på vg skole. Hans oppgaver består av å løse det som ramler inn av løpende supportoppgaver, samt at han har en finger med i Windows-drift.

Grethe Bjørnæs

Webutvikler/ grafisk designer

Grethe har ansvaret for utvikling av ITsjefens egen webside, grafisk profil og utarbeiding av markedsføringsmateriale internt i bedriften.

Martin Heggvoll

IT-konsulent

Martin jobber med kundesupport og er en av stemmene du møter på når du ringer vårt driftsnummer. Han er en blidspent og serviceminded person som strekker seg langt for å hjelpe ITsjefens kunder med alle mulige og umulige IT-spørsmål.

Han er ellers en del av den trønderske delen av ITsjefen, og tilfredstiller dermed kravet om lun humor og en over gjennomsnittet interesse for sportsgrenen fotball og et ikke helt ukjent lokalt fotballlag.

  • ITsjefen as

    Besøksadr: Pirsenteret Trondheim

    Postadr: PB 1275 Pirsenteret - 7462 Sluppen

    Tlf ITsjefen Drift: 4000 6440

    E-post: drift@itsjefen.no