- Dedikerte nerder på oppdrag!

Linjeleie fra ITsjefen

10Gb med enkel oppgradering til Nx10 Gbps
Multiredundant fiberring i Trondheimsregionen
Dedikert/delt kapasitet på VLAN/bølgelengder
Hybridløsninger med fiber og kobber tilgjengelig
Råd om valg av nettleverandør og hastighet!

ITsjefen har en fiberring i sløyfe i Trondheimsregionen til fem hovedpunkter for datautveksling mellom Internettaktører i regionen.

Pr. Q4 2016 er ITsjefens nettverk et multi-redundant fibernett med 30Gbps forbindelser til våre grenserutere på hver lokasjon. Internt i våre to byringer er det lyssatt mer enn 70Gbps kapasitet. Vi kan raskt tilby kapasitet opp til 2x10 Gigabit nettforbindelse i vårt nett med dedikerte ruterporter for aktører med eget nett. I tillegg til ITsjefens eget fibernett er blant annet følgende aktører tilgjengelig med forbindelser i våre lokasjoner: Telenor, Broadnet, UNINETT,  NTE Bredbånd, Get, BKK, Rissa Kraftlag og TDC. Disse og flere andre lag2/3-aktører er tilstede i ITsjefens nett med mulighet for tilkobling via egen eller felles avtale opp til ønsket hastighet.

ITsjefen er medlem av RIPE, som styrer tilgang til Internett-resurser i EMEA-regionen. Gjennom RIPE har ITsjefen egne IP-adresser og AS-nummer. Ved bruk av disse ressursene kan ITsjefen tilby sine kunder data-trafikk mot andre nettleverandører som er ønsket fra kunden via samtrafikk-avtaler. Vi kan også bistå kunder med å bli medlem i RIPE direkte og anskaffe egne ressurser for bruk i egen produksjon.

ITsjefen er i tillegg til å ha BGP mot flere oppstrømsaktører med på lokal trafikkutveksling der dette er fornuftig for tilbydere i Trondheimsregionen. Vi er derfor tilstede på Underworlds IX i Trondheim - UWIXTRD i Prinsensgt. Les mer om UWIXTRD på www.uwix.no.

  • ITsjefen as

    Besøksadr: Pirsenteret Trondheim

    Postadr: PB 1275 Pirsenteret - 7462 Sluppen

    Tlf ITsjefen Drift: 4000 6440

    E-post: drift@itsjefen.no